Toimipisteemme yhteystiedot

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Hevosurheilukatu 5 T 34 Toivolan kaupunginosassa. Löydät helposti perille paikallisliikenteen busseille 3R, 4R, 5R sekä 6R. Jää pois Hevosurheilukadun pysäkillä, joka sijaitsee vastapäätä toimipistettämme. Olemme avoinna maanantaista tiistaihin kello 9-16, keskiviikosta torstaihin kello 10-17, perjantaisin kello 11-14, lauantaisin kello 12-17 ja sunnuntaisin kello 12-15.

Kuvien tilaaminen

Nettitilauksia vastaanotetaan ympäri vuorokauden. Tyypillinen toimitusaika tilauksille on viisi arkipäivää siitä, kun tilaus on saapunut meille. Otathan kuitenkin huomioon, että ruuhka-aikoina kuvien toimittaminen voi kestää kauemmin. Voit selailla kuviamme nettisivuillamme ja tehdä tilauksen sähköpostitse sähköpostilomaketta käyttäen osoitteella top-fotokuvat@fotokuvat.fi . Täytä sähköpostilomake huolellisesti, jotta saat juuri ne kuvat, jotka haluatkin ja jotta kuvia tulee juuri haluamasi kappalemäärän verran. Muista myös valita, haluatko kuvasi mattapintaisina vai kiiltävinä. Yhteystiedot kannattaa merkitä huolellisesti, jotta kuvalähetys löytää perille vaikeuksitta ja jotta voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä tarvitessamme mahdollisesti lisätietoja tilaustasi koskien.

Tapahtumien kuvaaminen kotimaassa

Jos haluat tilata meidät kuvaamaan jotakin tiettyä Suomessa järjestettävää hevosalan tai moottoriurheilualan tapahtumaa, otathan yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, joko sähköpostitse osoitetteella fotokuvaustilaisuudet@fotokuvat.fi tai soittamalla numeroon +358 21234567890 toimipisteemme aukioloaikoina maanantaista tiistaihin kello 9-16, keskiviikosta torstaihin kello 10-17, perjantaisin kello 11-14, lauantaisin kello 12-17 ja sunnuntaisin kello 12-15.

Räätälöimme tällaiset etukäteen sovitut kuvaustilanteet aina tilaajan tarpeiden mukaan. Tarpeen vaatiessa tilaajalla on mahdollisuus ostaa tilaisuuden aikana ottamiemme kuvien yksinoikeudet. Kuvauksen hinnoista sovitaan aina tapauskohtaisesti ja yksilöllisesti. Olemme kuvanneet yksinoikeudella esimerkiksi joitakin ratsastuskilpailuja sekä ralleja. Asiakkailta saamamme palaute on ollut erittäin positiivista ja vanhat asiakkaamme toivovat meiltä uusia kuvia yhä uudelleen ja uudelleen. Osa asiakkaistamme on asiakkaitamme jo toisessa polvessa – mikä kertonee siitä, kuinka tyytyväisiä asiakkaamme ovat työhömme olleet.

Tapahtumien kuvaaminen ulkomailla

Ulkomailla tapahtuvien kuvaustilaisuuksen osalta kannattaa ottaa yhteyttä jo viimeistään nelisen viikkoa ennen suunniteltua tapahtuma-ajankohtaa, jotta ehdimme järjestää matkat kohteeseen sekä huolehtia muista käytännönjärjestelyistä. Tavallisesti työn tilaaja maksaa ulkomaanmatkojen matkakustannukset, mutta tästäkin voidaan sopia tapauskohtaisesti. Ulkomaisista kuvauskohteistamme voimme mainita ainakin Tallin International Horse Show –tapahtuman, johon olemme osallistuneet usean vuoden ajan sekä Saharassa järjestetyn rallin, johon osallistuminen oli ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus. Jos haluat tilata meidät kuvaamaan ulkomaisia tapahtumia, laitathan meille hyvissä ajoin sähköpostia osoitteella fotokansainvalisetkuvaustilaisuudet@fotokuvat.fi . Kansainvälisen asiakaspalvelumme asiakaspalvelijat osaavat suomen lisäksi ruotsia, ranskaa, englantia, venäjää, saksaa ja espanjaa, joten voit ottaa meihin yhteyttä myös näillä kielillä.

Yhteistyö hyväntekeväisyysprojekteissä

Jos haluat ehdottaa meille yhteistyötä jonkin hyväntekeväisyysprojektin parissa, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteella fotokuvaushyvantekevaisyys@fotokuvat.fi . Kerrothan yhteydenotossasi mahdollisimman tarkasti millaisesta hyväntekeväisyysprojektista on kyse ja miten voisimme auttaa. Emme valitettavasti uskalla luvata, että voimme osallistua kaikkiin meille tarjottuihin hyväntekeväisyysprojekteihin, mutta ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan, saisimmeko jonkinlaista yhteistyötä aikaiseksi.

Olemme aikaisemmin tukeneet esimerkiksi Espanjassa toimivaa aasien vanhainkotia lahjoittamalla sitä ylläpitävälle yhdistykselle aaseista ottamamme ammattimaiset valokuvat. Kotimaassa osallistuimme hevoskalenterin kuvaamiseen, jonka tuotot käytettiin vähävaraisten perheiden lasten hevosharrastuksen tukemiseen. Erityisesti hevoseläinten suojelu on hyväntekeväisyyskohde, joka on lähellä sydäntämme, joten tähän osa-alueeseen liittyvät hyväntekeväisyysprojektit ovat todennäköisesti sellaisia, joihin osallistumme mielellämme, jos vain aikataulumme suinkin antavat myöten.

Työharjoittelumahdollisuudet

Jos olet kiinnostunut suorittamaan toimipisteessämme opintoihisi liittyvän työharjoittelujakson tai työvoimatoimiston järjestämän työelämään tutustumisjakson, otathan meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostise osoitteella fotoharjoittelu@fotokuvat.fi. Voimme ottaa kerrallaan ainoastaan yhden harjoittelijan, jotta pystymme tarjoamaan riittävästi aikaa hänen ohjaamiseensa. Tästä syystä liikkeellä kannattaakin olla mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jos hevosurheiluharrastuksen tai moottoriurheiluharrastuksen liittäminen valokuvaajan työhön kiinnostaa sinua.